2_11zon

زیتون بدون هسته | خرید زیتون بدون هسته ویژه

زیتون ( Olive) یکی از درخت هایی است که پیشینه رویش آن از هزاران سال پیش تا کنون به حوزه دریای مدیترانه و کشورهای خاورمیانه برمی گردد. درختان این میوه بیش از ۲۰ رقم دارند که از جهات مختلفی با هم فرق می کنند.

پس از گذشت سال ها، مردم با روش پرورش و استفاده از میوه این درخت آشنا شدند. به طوری که امروزه انواع زیتون، محصولات، فرآورده های آن از قبیل روغن در بسیاری مناطق دنیا شهرت دارد.

قیمت و خرید زیتون بدون هسته

زیتون میوه بسیار تلخ و اسیدی است و به‌خاطر تلخی آن، مصرف زیتون تازه چندان مرسوم نیست. اینقدر این تلخی زیاد است که حتی چند ثانیه هم نمی توان آن را در دهان نگه داشت.

به همین دلیل، معمولا زیتون به‌صورت شور یا تخمیرشده به بازار عرضه می‌شود. در طول فرآوری زیتون، اجزای تلخ آن مانند اولئوروپین که در زیتون نارس فراوان است، از بین می‌رود. زیتون‌های رسیده و زیتون سیاه، تلخی کمتری دارند. البته برخی از انواع زیتون وجود دارند که برای تلخی‌زدایی نیازی به فرآوری ندارند. این زیتون‌ها وقتی کاملا برسند تلخی چندانی ندارند و به‌ همان صورت قابل مصرف‌اند.

فرآوری زیتون براساس روش مورد استفاده، می‌تواند بین چند روز تا چند ماه طول بکشد. معمولا روش‌های فرآوری زیتون در هر منطقه متفاوت است. روش‌های مختلف فرآوری می‌تواند بر طعم، رنگ و بافت زیتون تأثیر بگذارد. اسید لاکتیک در فرآیند تخمیر نقش مهمی دارد. این ماده یک نگهدارنده‌ی طبیعی است که از زیتون در مقابل باکتری‌ها محافظت می‌کند.

یکی از راه های مرسوم شیرین کردن میوه زیتون، تلخی زدایی آن با سود و سپس آب نمک است.

نکته مهم:

سود مورد استفاده در کارخانجات صنایع غذایی از نوع فود گرید و مجاز برای مصارف خوراکی بوده و در صورتی که سود پس از تلخی زدایی به طور کامل از بافت میوه خارج شود هیچ مشکلی برای سلامت ایجاد نمی کند. بنابراین انتخاب زیتون از یک برند معتبر در حفظ سلامت شما و بهره بردن از خواص زیتون بسیار مهم است.

در صنعت، برخی از انواع زیتون ها را توسط دستگاه های مخصوص هسته گیری کرده و چون بافت میوه سالم مانده و به آن آسیبی نمی رسد، این نوع زیتون ها مشابه سایر زیتون های هسته دار ارزش غذایی و خاصیت یکسانی دارند.

برخلاف باور عامه مردم، روغن زیتون با شکسته شدن و ترک برداشتن میوه‌ی آن خارج نمی شود. روغن در صورتی از زیتون خارج می شود که میوه آن کاملا تحت فشار قرار گرفته و له و تفاله شده باشد.

زیتون شکسته چیست؟

در حالت محلی، بلافاصله بعد از چیدن زیتون از درخت، زیتون ها توسط سنگ یا دستگاهی شبیه غلطک شکسته می شوند، جوری که گوشته آن ترک برداشته ولی هسته سالم می ماند و ظاهری مانند پسته خندان پیدا میکند.

با شکستن زیتون مقداری از اسید آن خارج می شود. پس از دو مرحله آبکشی و سپس غوطه ور کردن آن در آب و نمک، میزان قابل توجهی از تلخی زیتون ها کم شده و قابل مصرف می شود.

تلخی زیتون شکسته تا حد زیادی با آبکشی کردن آن کمتر می شود و البته می توان با طعم دهنده های طبیعی مثل آبلیمو یا آب انار این تلخی را با ترشی طبیعی ترکیب کرد ولی زیتون شکسته همیشه رگه های تلخ را همراه خواهد داشت فقط از شدت آن کم می شود

زیتون های شور فله ای به دلیل این که در سود و آب نمک با غلظت بالا فرآوری می شود اگر در محیطی بهداشتی نگه داری شوند، از نظر میکروبی برای سلامت مشکلی ایجاد نمی کند، اما احتمال این که این زیتون ها در مقایسه با نوع کارخانه ای حاوی فلزات سمی همچون سرب، کادمیوم، جیوه و آرسنیک باشد، زیاد است. زیرا نوع سود و خلوص نمک مورد استفاده و جنس ظروف فرآوری و نگهداری زیتون فله ای نامعلوم و نامشخص است. ضمن این که زیتون فله ای تاریخ مصرف مشخصی ندارد. از طرفی با شیوع بیماری ویروسی مانند کرونا استفاده از محصولات فله توصیه نمی شود.

به صورت کلی تمامی زیتون ها اگر به روشی استاندارد و بهداشتی فرآوری و تلخی زدایی شوند، قابل مصرف و دارای خواص فوق العاده خواهند بود. زیتون های صنعتی تلخی کمتری نسبت به نوع شکسته آن دارند و زیتون هسته دار شوری کمتری را در خود جذب می کند.

چرا زیتون بدون هسته را انتخاب کنیم؟

زیتون بدون هسته یکی از محصولات خوشمزه و مفیدی است که در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع زیتون که به صورت آماده‌ برای مصرف در بازارها عرضه می شود. با حفظ خواص غذایی و مزه‌ی شیرین و تلخ زیتون، بدون داشتن هسته به فروش می رسد

زیتون بدون هسته یکی از منابع خوبی از انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است. این محصول حاوی ویتامین A، ویتامین E، ویتامین K، کلسیم، آهن، پتاسیم، منیزیم، فسفر و انواع مختلفی از آنتی‌اکسیدان‌ها است، که همگی می توانند به حفظ سلامتی بدن کمک کنند.

با توجه به اینکه زیتون بدون هسته دارای مقادیر بالایی از چربی است، مصرف آن به میزان مناسب می تواند به حفظ سلامت قلب و عروق کمک کند. همچنین، فیبر موجود در این محصول می تواند به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک کند. ضمناٌ در کاهش خطر بروز بیماری های مربوط به دستگاه گوارش مؤثر می‌باشد.

با وجود اینکه زیتون بدون هسته به دلیل داشتن چربی و کالری بالا، در مصرف باید به میزان مناسب توجه شود. در ضمن، این محصول به عنوان یکی از محصولات خشکباری مفید به شمار می رود که می تواند در تنظیم رژیم غذایی و کاهش وزن مفید باشد.

همچنین، این محصول می تواند به عنوان یکی از انتخاب های خوب برای خوراکی هایی مانند پیتزا، سالاد و ساندویچ ها مورد استفاده قرار گیرد. با توجه به طعم خوبی که زیتون بدون هسته دارد، می تواند به عنوان یکی از خوراکی هایی که به صورت تنقلاتی در میان وعده های غذایی مصرف می شود، مورد استفاده قرار گیرد.

شرکت قزل  دشت طارم  به‌عنوان یکی از تولید کننده و تأمین کننده زیتون در سراسر کشور می باشد که شما می توانید علاوه بر زیتون،  روغن زیتون فرابکر از سایت ما خریداری نماید.

 

خرید بهترین زیتون بدون هسته

به طور کلی، برای خرید بهترین زیتون بدون هسته، باید به موارد زیر توجه کنید:

کیفیت زیتون

 به دنبال زیتون‌هایی با کیفیت بالا بگردید. زیتون‌هایی که با رعایت استانداردهای بهداشتی و فرآیندهای تولید مرتبط با کیفیت تهیه شده‌اند.

تازگی زیتون

 زیتون‌ها باید تازه و با حالت مطلوبی باشند. بهتر است زیتون‌هایی را انتخاب کنید که با رنگ و بوی طبیعی خود همخوانی دارند و بدون نشانه‌های فاسدی یا خشکی هستند.

نوع و رنگ زیتون

 بسته به ترجیحات شما، ممکن است بخواهید زیتون با رنگ خاصی انتخاب کنید، مانند زیتون‌های سبز یا سیاه. همچنین، نوع زیتون (مثلاً زیتون کوبیده یا زیتون تازه) نیز بر انتخاب شما تأثیر می‌گذارد.

ترشی و شوری

 اگر به زیتون‌های ترش یا شور علاقه دارید، مطمئن شوید که میزان ترشی و شوری زیتون مطابق با ترجیحات شما است.

بسته‌بندی

 مطمئن شوید که زیتون‌ها به درستی بسته‌بندی شده‌اند تا از آلودگی یا خرابی در طول حمل و نقل محافظت شود.

اعتبار برند

 اگر امکانش هست، زیتون‌ها را از برندهای معتبر و شناخته‌شده تهیه کنید تا اطمینان حاصل کنید که بهترین کیفیت را دریافت می‌کنید.

میزان تلخی و شیرینی

 برخی افراد ترجیح می‌دهند زیتون‌هایی با میزان تلخی یا شیرینی خاصی داشته باشند. پس ازین لحاظ نیز باید توجه کنید.

منبع تولید

 در نظر داشته باشید که زمینه تولید زیتون (مثلاً کشور مبدأ) نیز می‌تواند تأثیری در کیفیت آن داشته باشد.

با توجه به این موارد، انتخاب بهترین زیتون بدون هسته برای شما میسر خواهد شد.

روغن زیتون در طب سنتی

قیمت زیتون خام ۱۴۰۲ چقدر هست؟

متاسفانه در سال ۱۴۰۲ به دلیل کاهش تولید زیتون، قیمت زیتون بدون هسته و روغن زیتون به طور چشم گیری افزایش یافت.

به همین دلیل طبیعی هست که قیمت زیتون خام ۱۴۰۲ مقداری بالاتر از قیمت محصول سال پیش باشه. همچنین همیشه یکی از مبنا های قیمت گذاری روی زیتون، ارزش غذایی بالای اون بوده. زیتون عمده قیمت معمولا متفاوتی رو در هر فروشگاه زیتون داره.

اما در کل باید به این موضوع دقت داشته باشین که قیمت زیتون عمده بستگی به نوع زیتون و وزن اون داره. همون طور که می دونید محبوب ترین زیتون ها سبز و سیاه هستن و بین این دو یک مقدار اختلاف قیمت وجود داره؛ شما می تونین با مراجعه به مرکز خرید عمده زیتون تجربه خرید یک محصول خوش قیمت و با کیفیت رو داشته باشین.

خرید زیتون بدون هسته از تولید کننده

خرید عمده زیتون برای کسایی که مصرف زیتون زیادی دارن گزینه مناسبی محسوب میشه. به قدری زیتون چاشنی خوش مزه ای هست و خواص زیادی داره که کسی نمیتونه از اهمیت خرید اون غافل بشه. به همین دلیل خرید زیتون تضمینی به شکل عمده می‌تونه فرصت خوبی باشه. اما دسترسی به مرکز خرید عمده زیتون همیشه از مشکلاتی بوده که افراد مختلف باهاش دست و پنجه نرم می کردن.

پیشنهاد ما برای خرید عمده زیتون بدون، خرید بی واسطه از شرکت قزل دشت طارم هست؛ این شرکت با برخورداری از ۵۰هکتار باغ به عنوان مرکز تخصصی فروش زیتون طارم،  آماده ارائه بهترین محصول همراه بهترین کیفیت به شما هست.

 در این شرکت شما زیتونی رو خریداری می کنید که برداشته و تولید شده درمنطقه  طارم هست. برای خرید زیتون بدون هسته و روغن زیتون آتامان از شرکت قزل دشت طارم می تونین اقدام به خرید اینترنتی کنیند.

توجه: اگر به دنبال خرید عمده زیتون برای هتل ها و رستوران ها و … هستین و خرید عمده باید انجام بدین، حتما کیفیت زیتون های گیلانیتو رو تست کنین و از ما استعلام قیمت بگیرین (۰۹۱۵۴۸۴۹۵۰۸). مطمئن باشین سورپرایز میشین!

نحوه نگهداری صحیح زیتون بدون هسته

برای نگهداری زیتون بدون هسته به بهترین شکل، می‌توانید این موارد را در نظر بگیرید:

نگهداری در یخچال

زیتون‌های بدون هسته پس از باز کردن بسته‌بندی، بهتر است در ظرفی تمیز و مناسب قرار گیرند و در یخچال نگهداری شوند. زیتون‌ها را در ظروف ضد آب قرار دهید و مطمئن شوید که به‌طور کامل خشک شده‌اند قبل از قرار دادن در یخچال.

استفاده از مایع نگهدارنده

 می‌توانید زیتون‌ها را درون مایع نگهدارنده مانند روغن زیتون یا سرکه قرار دهید تا از خشک شدن و تغییر رنگ جلوگیری شود.

مصرف سریع

 بهتر است زیتون‌ها را به مدت طولانی در یخچال نگه ندارید و تا زمانی که بهترین کیفیت را دارند، به زودی مصرف کنید.

تغییر مایع نگهدارنده

 اگر متوجه شدید که مایع نگهدارنده زیتون تغییر رنگ یا بوی نامطبوعی پیدا کرده است، بهتر است زیتون‌ها را دور بیاندازید و از زیتون‌های تازه استفاده کنید.

پوشش محافظ

 برای جلوگیری از تماس مستقیم با هوا و برخورد با عوامل آلودگی، زیتون‌ها را با پوشش مناسبی مانند فویل یا درب‌های محافظ مهمانی می‌توانید بپوشانید.

با رعایت این نکات، می‌توانید زیتون‌های بدون هسته را به مدت بیشتری نگه دارید و از طعم و کیفیت آن‌ها لذت ببرید.

خرید روغن روغن زیتون فرابکر

زیتون بدون هسته کنسروی آتامان

مهم‌ترین نکته برای آنکه خیالتان از نگهداری زیتون شور و مصرف آن راحت باشد این است که زیتون شور کنسروی تهیه کنید.

زیتون کنسروی بدون هسته آتامان از جمله باکیفیت ترین زیتون های است که در کاخانه قزل دشت طارم، علمیات تلخ‌زدایی، شست‌وشو و افزدون آب نمک بدون دخالت انسانی و با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته انجام شده است.

توجه نماید این فرآیندها سبب می‌شود تا زیتون شور درجه بالایی از سلامتی را داشته باشد و نگهداری از زیتون شور بسیار راحت باشد. مهم‌ترین مرحله در کارخانه، شست‌وشو است؛ این کار در شرکت قزل دشت طارم توسط دستگاه های مخصوص انجام می شود.

هدف از شست‌وشو، حذف مواد زاید از محلول است در این مرحله پس از تخلیه محلول سود اولین آبکش و شست‌وشو با آب انجام می‌شود و این عمل تا صاف شدن آب و رفع کدورت آن ادامه پیدا می‌کند.

زیتون شور بدون هسته ای که در کارخانه قزل دشت طارم تولید می‌شود،یکی از مرغوب‌ترین زیتون‌هایی است که می‌توانید با خیال راحت از آن استفاده کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید

انواع زیتون

زیتون به دو گونه‌ی زیتون سیاه و زیتون‌ سبز تقسیم می‌شود و تنها تفاوت بین آنها، رسیدگی‌شان است

زیتون‌ها به خاطر طعم تلخ خود نمی‌توانند مستقیماً بعد از چیده شدن از درخت خورده شوند و باید با نمک، آب، روغن و یا آب قلیا پرورده شوند تا قابل خوردن شوند. در برخی مناطق، زیتون‌ها برای دارو خشک می‌شوند؛ این داروها طعم و بافت منحصر به فردی ایجاد می‌کنند و در نتیجه می‌توانند برای مدت طولانی نگه داری و انبار شوند.

در زیر این مقاله و تا انجایی که توانسته ایم به معرفی انواع زیتون های خوراکی اشاره ای داشته ایم . شاید این دسته بندی و انواع زیتون هایی که مشاهده میکنید در ایران موجود نباشد و یا اینکه با نام های دیگری در ایران کاشته و به فروش برسد.

گونه‌های سبز و سیاه زیتون

تقسی بندی اصلی زیتون براساس رنگ آن است که در بسیاری از کشورها زیتون ها را به دوگونه سبز و سیاه تقسیم می کنند.  تنها تفاوت بین زیتون‌های سبز و سیاه این است که زیتون‌های سیاه قبل از برداشت، روی درخت کاملاً رسیده‌اند و طعم کاملاً متفاوتی از زیتون‌های سبز نرسیده دارند. در زیر گونه‌های آنها آورده شده است :

زیتون‌های هالکیدیکی

اینها زیتون‌های سنتی یونان‌اند و وقتی هنوز خیلی جوان هستند برداشت می‌شوند. این زیتون‌ها تخم مرغی و بیضی شکل هستند و طعم تند فلفلی دارند و بافت آنها گوشتی و آبدار است. آنها معمولاً در آب شور پرورده می‌شوند.

زیتون‌های مانزانیلا

اینها زیتون‌های معروف اسپانیا هستند که تند و شور هستند. این زیتون‌ها در آب قلیا و آب نمک پرورده می‌شوند. گونه‌های آنها شامل زیتون توپر، حفره دار و غیر حفره دار است.

زیتون بدون هسته

زیتون سیسیلی

زیتون‌های سیسیلی زیتون‌های مشهور ایتالیایی هستند که اندازه‌ی متوسط و مزه‌ی شوری دارند. آنها تخم مرغی و یا بیضی شکل هستند و کالری کمتری دارند. این زیتون‌ها در آب نمک با نمک و اسید لاکتیک پرورده می‌شوند.

زیتون‌های پیچولین

زیتون‌های پیچولین زیتون‌های مشهور فرانسوی هستند و عمدتاً برای کوکتل مورد استفاده قرار می‌گیرند در نتیجه به عنوان زیتون‌های کوکتل شناخته می‌شوند. آنها اندازه‌ی متوسط و طعم میوه‌ای و شیرینی دارند.

زیتون‌های اسپانیایی

این زیتون‌های سنتی اسپانیا در کل دنیا خیلی محبوب هستند. آنها فرآیند تخمیر خیلی طولانی به مدت ۴ تا ۶ ماه دارند و تخمیر آنها در آب نمک و محلول اسید صورت می‌گیرد و طعم نمکین خیلی متمایزی به آنها می‌دهد.

زیتون‌های میسیون

اینها گونه‌های محبوبی هستند که در کالیفرنیا یافت می‌شوند و عمدتاً برای مصرف غذا خوری تولید می‌شوند. این زیتون‌ها اندازه‌ی کوچک و کمترین نسبت هسته به گوشته را دارند.

این زیتون تنها گونه‌ی زیتون آمریکایی است که در لیست کاتالوگ گونه‌های زیتون دنیا در انجمن بین المللی زیتون به ثبت رسیده است.

زیتون‌های کالاماتا

زیتون‌های کالاماتا، زیتون‌های سنتی یونان هستند و نام خود را از شهر یونانی کالاماتا گرفته‌اند. این زیتون‌ها از درخت زیتون کالامون به دست می‌آیند و وقتی رسیدند و طعم‌شان چرب و رنگ‌شان تیره شد با دست چیده می‌شوند.

آنها طعم گوشتی و ظاهر بادامی شکل با رنگ بنفش تیره دارند. این زیتون‏ها در سرکه و روغن زیتون نگهداری می‌شوند. اینها عمدتاً مصرف خوراکی دارند

زیتون‌های ماورولیا

زیتون‌های ماورولیا گونه‌های یونانی زیتون‌های سیاه هستند و در منطقه‌ی مسینیا کاشت می‌شوند. این زیتون‌ها قبل از رسیدگی بیش از حد، برداشت می‌شوند و باید سریعاً به کارخانه منتقل شوند تا در محلول آب نمک پرورده شوند. به طور ایده‌آل این زیتون‌ها در آب و هوای مرطوب به خوبی رشد می‌کنند.

زیتون‌های پوننتین

زیتون‌های پوننتین، گونه‌های ایتالیایی زیتون‌های سیاه هستند و اندازه‌ی کوچکی دارند و می‌گذارند برسد تا این که رنگ آنها سیاه بنفش مانند شود سپس در سرکه نگهداری شده و با آب نمک و روغن پرورده می‌شوند.

این زیتون‌ها معمولاً طعم ترد آجیلی و گوشته‌ی سفتی دارند. آنها گاهی اوقات در آب لیمو خیسانده می‌شوند و یا با آن تخمیر می‌شوند تا به سالاد اضافه شوند و یا به خاطر طعم ترش‌شان کنسرو می‌شوند.

در بحت معرفی انواع زیتون های خوراکی برخی اسامی و نام ها در کشور مربوطه خودشان به این اسم مشهور هستند که در این مقاله به اختصار به معرفی این اسامی پرداخته ایم.

زیتون‌های نیکوئیز

این زیتون‌ها یک نام برجسته‌ی دیگر دارند و سایلتیر نامیده می‌شوند. زیتون‌های نیکوئیز، زیتون‌های محبوب فرانسوی هستند که وقتی کاملاً رسیدند مصرف می‌شوند. گوشته‌ی آنها سفت و آبدار و چرب است اما اندازه‌ی کوچکی دارند.

این زیتون‌ها هم برای استخراج روغن مورد استفاده قرار می‌گیرند و هم مصرف خوراکی دارند.

انواع زیتون خوراکی

زیتون‌های لیگوریا

زیتون‌های لیگوریا، نوع ایتالیایی زیتون‌های سیاه هستند و وقتی از سبز به سیاه تغییر رنگ یافتند و اندازه‌‌شان کوچک است، برداشت می‌شوند.

این زیتون‌ها با آب نمک و روغن پرورده می‌شوند و گاهی اوقات با برگ بو و رزماری نگهداری می‌شوند تا طعم دار شوند. آنها معمولاً طعم تندی دارند.

زیتون‌های گائتا

اینها اشتها آوران محبوب ایتالیایی و زیتون‌های سیاه آبدار، نرم و ترد هستند. رنگ آنها بنفش تیره و اندازه‌شان کوچک است.

طعم آنها طبیعی و منحصر به فرد است؛ نمک خشک و روغن در فرآیند پروردن آنها به کار می‌رود. آنها عمدتاً در خوراک ماهی، سالاد و یا به صورت پوره مورد استفاده قرار می‌گیرند.

زیتون‌های جملیک

اینها زیتون‌های محبوبی هستند که در ترکیه یافت می‌شوند و به طور سنتی پرورده می‌شوند. این زیتون‌ها اندازه‌ی متوسط و مقدار روغن بسیار زیادی دارند در نتیجه هم برای روغن و هم برای مصرف خوراکی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

زیتون‌های لوگانو

زیتون‌های لوگانو زیتون‌های محبوبی هستند که در ایتالیا یافت می‌شوند اما حقیقتاً سوییسی هستند. این زیتون‌ها اندازه‌ی متوسط و رنگ سیاه قهوه‌ای مانند دارند و با آب نمک و گیاهان پرورده می‌شوند. زیتون‌های لوگانو طعم خیلی شوری دارند

زیتون‌های آلفونسوس

زیتون‌های آلفونسوس زیتون‌های محبوبی هستند که در شیلی یافت می‌شوند و رنگ آنها می‌تواند از قرمز خاکستری به بنفش متغیر باشد. این زیتون‌های بیضی شکل طعم گوشتی و میوه‌ای دارند. اینها عمدتاً در سرکه‌ی قرمز پرورده می‌شوند.

با وجود تلخی و پرورده شدن این زیتون‌ها، به نظر می‌رسد این میوه‌های آلویی امروزه خیلی محبوب شده‌اند پس یک گاز به این زیتون‌های آبدار بزنید و یا روغن خوشمزه‌ی آنها را بگیرید تا به سالاد، غذاهای دریایی و یا گوشتی و البته پیتزاهای خود اضافه کنید و به آنها طعم و مزه بدهید

به دلیل آن كه واردات زیتون سیاه اصل از كشورهای مذكور پرهزینه و فاقد صرفه اقتصادی است، برخی سودجویان با خرید زیتون سبز معمولی و فرآوری آن با تركیبات آهن‌داری چون سولفات آهن، گلوكینات یا لاكتات آهن و گاهی براده آهن محصول را سیاه كرده و با قیمت بالایی در بازارهای كشور به فروش می رسانند.

جهت خرید عمده اطلاعات خود را وارد نماید؛ در اسرع وقت همکارانم با شما تماس می گیرند